Gezondheid is energie: PERTH Therapie
Rinno Heidstra vertelt uitgebreid over zijn bijzondere elektromagnetische systeem: het PERTH systeem. Het is ontwikkeld door de arts en wetenschapper dr. Werner samen met een aantal wetenschappers. Dr. Med. Werner heeft zijn systeem PERTH genoemd.
PERTH staat voor Pulsated Energy Resonance Therapie, oftewel pulserende energie resonantie therapie.
De in het PERTH systeem opgewekte resonantie versterkt de lichaamseigen sturende elektromagnetische processen. Net zoals een stemvork door haar resonantie een andere stemvork kan laten mee resoneren, zo resoneren de lichaamseigen frequenties mee met de passende trillingen van het PERTH systeem volgens Rinno Heidstra.
De goede doelen stichting Desire&Give heeft deze video geproduceerd. De doelstelling van de stichting is het ondersteunen van projecten en acties die een ideëel doel nastreven of die als doel hebben de kwaliteit van leven voor mens en dier te verbeteren. Stichting goede doelen Desire&Give en DeLezing vinden het belangrijk dat iedereen vrijuit kan spreken. Door het publiceren van video´s waaronder deze willen wij een transparante bijdrage en een zo volledig mogelijk inzicht geven in de gezondheids-ontwikkelingen.
Alle informatie met betrekking op “Een nieuw perspectief op herstel & gezondheid met het PERTH systeem” die in deze video wordt gedeeld, inclusief informatie gerelateerd aan medische zaken, gezondheidsklachten, behandelingen en producten, dient alleen voor informatieve doeleinden. Zij is op geen enkele wijze bedoeld als vervanging van het advies of de behandeling van uw eigen arts of specialist.
In deze video worden geen gezondheidsclaims geuit en worden geen adviezen gegeven. Alle informatie uit deze video is gebaseerd op eigen ervaringen en onderzoek van Rinno Heidstra. Op deze webpagina vindt u wetenschappelijk onderzoek en een aantal bronnen die in de video worden genoemd.
https://pemf-perth.nl/een-nieuw-perspectief/’.
De video is bedoeld als informatie. Het PERTH systeem is geen behandelsysteem maar kan ondersteunende invloed hebben op de gezondheid. Het pretendeert niet een genezende, helende of corrigerende werking op ziekte of medische aandoening.
Die informatie die we presenteren kan verouderd zijn bij het bekijken van onze video’s. Jij alleen kunt bepalen hoe je het beste jouw optimale en unieke gezondheids-vermogens kunt genereren. Jij draagt zelf de risico’s van je keuzes.
Copyright 2023 Desire&Give, DeLezing
Al onze content is al meer dan 13 jaar gratis voor iedereen beschikbaar. Als ook deze doelen je na aan het hart liggen, zien we je financiële steun graag tegemoet.
Via de website kan je een financiële bijdrage doen en help je ons groeien. Dank voor jullie steun.
www.desireandgive.nl
www.delezing.nl
www.pemf-perth.nl