Goede Doelen

Hier vind u een overzicht van de Goede Doelen die door Desire & Give financieel (of met vrijwilligers) worden gesteund. Aangezien we pas in 2010 opgericht zijn is de lijst nog aan de korte kant. Graag maken we deze lijst met de hulp van donateurs en vrijwilligers veel langer zodat we meer mensen en dieren in nood kunnen helpen.

Hoe doen wij dat?
Uw financiële bijdrage zetten we om in produkten die wij als organisatie zelf kopen.
Vervolgens schenken wij deze produkten aan de goede doelen die wij op het oog hebben.

Dat betekent dat U en wij een ander in nood helpen zonder daar iets voor terug te vragen. Het gaat om respect, zowel voor onszelf als voor alles wat om ons heen leeft op en buiten deze planeet aarde.

In deze tijd dienen we slechts het gereedschap aan te reiken waarmee de ander de weg in zichzelf weer terug kan vinden. En zo ook het doel in het leven bereikt zoals de ander dat zelf in gedachten heeft.

Stichting Desire & Give is een Goede-doelen stichting en uw schenkingen zijn aftrekbaar. Zie onze ANBI-status

Naast de Voedselbank steunt Desire & Give ook de Kledingbank. Doordat veel mensen hun gebruikte kleding afstaan aan landen buiten Nederland is er een tekort aan goede tweede-hands kleding in ons land zelf. 

We hoeven soms niet ver over de grens te kijken om mensen te kunnen helpen. Ondanks de grote welvaart in Nederland zijn er nog altijd mensen die buiten de maatschappij vallen, mensen zonder dak boven hun hoofd.

Een van de goede doelen gesteund door Desire & Give is de Voedselbank. Door de stijgende lasten en de economische neergang heeft de voedselbank het tegenwoordig drukker dan ooit.

Desire & Give startte in juni 2015 een nieuw project ‘Paard als Spiegel’.
Dit project is voor kinderen, in de leeftijd van 4 tot en met 18 jaar, die van kleins af beschadigd zijn door onveilige situaties in en om het huis binnen Nederland.

Soms vergeten we dat er in Nederland nog veel dierenleed is en een van de partijen die zich inspant om deze dieren te helpen is De Dierenambulance.